Palina

 
 
Så här Förklarar Palina om sitt märke
 

Palina - utan kompromisser!

All makeup som bär Palinas namn är skonsam för din hud. Det innebär att produkterna är fria från mineraloljor, alkohol, tilltäppande- och irriterande ingredienser.

Grundaren till Palina är Lina Ivarsson, makeup-artist med 13 års erfarenhet. Lina har kombinerat olika makeup-uppdrag med att driva butiksverksamhet och skönhetssalong. Linas brinnande intresse för hudhälsa, gjorde att hon började se sig om efter ett hudvänligare alternativ än de sminkmärken hon tidigare kommit i kontakt med. Sökandet pågick länge, men ingenstans fanns de produkter som uppfyllde Linas högt uppställda krav.

Lina ville ha det bästa av alla världar - och skapade Palina!
Till sin hjälp tog hon,utöver sitt team av hängivna hudterapeuter och makeup-artister, Therése Nilsson som har ett osvikligt öga för färg, användarvänlighet och även hon ett brinnande intresse för hudhälsa.

Palinas makeup låter huden andas, och sitter på plats hela dagen. Tack vare hög kvalitet på pigmenten och produkternas övriga ingredienser, krävs minimal insats för att få ett proffsigt resultat! Palina har ett brett sortiment, med stort utbud av färger för både vardag och fest. Vi har fokus på hög kvalitet, brett utbud och hudhälsa. Palinas hudvänliga produkter tillfredsställer såväl hudterapeuten, makeup-artisten och den kräsne konsumenten.Dessutom till bra priser, så att du kan unna dig många av våra härliga färger. Vårt mål är att göra världens bästa makeup-produkter, och göra dem tillgängliga för alla tack vare attraktiv prissättning. Besök vår webshop och se samtliga priser.

Välkommen till Palinas underbara värld!

 

 

Jag fick hem ett paket med Palina produkter och slogs direkt av hur fascinerad jag av över det otroligt fina förpackningarna, låt mig tillägga att jag är en sucker för just förpackningar =)

 

Jag öppnade produkterna och allt ser helt fantastiskt ut, jag vet inte varför jag hade känt mig nervös att jag inte skulle gilla produkterna?? Kanske för att det är så lätt att glömma hur duktiga vi i Sverige är på att göra just bra smink! Vi ser alla reklamer om märken som Urban Decay, Lorac, M.A.C, Bobbi Brown, Too Faced mm på Youtube och andra bloggar. Om du som jag spenderar många timmar med att just titta på YouTube för inspiration =)

 

Det är också oftast på webshoppar som Beautybay, eleven.se och Feelunique jag skrollar bland massa olika märken för att hitta det jag vill ha.

Några av de finaste märken vi har säljs inte på dessa sidor och Palina är beviset för det!!!

 

Jag är på riktigt så galet imonerad över dessa produkter och de har blivit favoriter i min kollektion.

 

Tankar om produkterna

 

COZY GLOSS i färgen Sandra

Ett läppglans fri från mineralolja, super fin rosa , nude ton som har blivit min go to , jag älskar doften, konsistensen och namnet , hellooo Cozy Gloss vem gillar inte det?

Läppglanset har den perfekta inte för kladdig men lagom kladdig för att sitta på plats formulan, återfuktar och känns super skön på läpparna. Inget glitter bara jätte fint glans gör att den passar dag som kväll. No makeup till Massa Makeup =)

 Mitt betyg

Fem av Fem stora M

MMMMM

 

PEPPY EYE PURE SKIN CONCEALER

Min favorit!!!

Här är det svårt att imponera på mig då jag ständigt letar efter den perfekta under eye concelern , jag har testat allt!! Känns det som! =)

Så här blev jag förvånad över hur galet inponerad jag blev!

Den är täckande men ändå lätt, den döljer mörka ringar och ljusar upp, den sitter hela dan och den lägger sig inte i fina veck!!! Ingen concealer har imponerat så här mycket på mig på väldigt länge!!!

Denna kommer alltid finnas i min smink väska !!

MMMMM+++

 

EASY GOING MINERALS

Compact puder/ foundation

jag använder väldigt sällan bara puder som foundation jag vill ha något flytande,.

Jag använder denna när jag vill fixera mitt smink och få mer täckning.

Jag gillar lystern den ger och den extara täckningen.

För dig som gillar att anväda minerlfoundation i puder form är denna kanon då den är återfuktande samtidigt som den mattar ner oljig hy och den är läkande 

 

MMMM

 

I FEEL PRETTY BLUSH

finns i 8 härliga färger och detta är också en favorit

mycket pigment utan att bli för pudrig, lätt att jobba med och den sveper över kinderna och ger perfekt färg 

MMMMM

 

COLOR EYES PEARLY ( shimmrig ögon skugga )

Här kommer WOW!!!!!!!!!!

Högpigmenterade skimriga ögonskuggor. Lätta att applicera och tona. Sitter hela dagen.

JA det är helt sant! Jag är så inponerad och detta har blivit favoriter som slår de flesta ögonskuggor jag har!!!!
 
 
MMMMM++++
 
STAR DUST (lösa mineral skuggor )
Jätte fina pigment som lyfter looken, lätt att jobba med och jag använder M.A.C studio fix för att blöta borsten innan jag tar upp skuggan och placerar på locket, för en mer metallisk look 
 
MMMM
 
DRAMA QUEEN PERFECT LINER
Denna är toppen, även för mig som fortfarande inte behärskar konsten av en snygg liner!!!!
Den här gör det lätt, perfekt borste och storlek och många extra plus för att den inte torkar efter man dragit ett halvt streck =)
Den håller sig blöt på borsten tillräckligt länge för att du ska hinna jobba med den =)
Jag tycker ofta att denna typ av eye liner torkar alldeles för fort och mitt i liner måste du avbryta för att skruva upp mer färg i borsten. När du sen ska fortsätta med din liner har den torkat på ögat och du flyttar bara runt produkt på locket och det som var tänkt som snygg liten liner blir en dramatisk smokey eye. Händer mig 8 gånger av 10 =)
Men denna är toppen för jag hinner jobba med den i korta svep tills jag är nöjd =)
 
MMMMM+++
 
DRAMA QUEEN VOLUMIZING MASCARA
 
Galet bra Mascara!! Här har Palina lyckats med borste och formula!!! Ger super fin volym till fransarna och håller hela
dagen!!!
Jag förstår att detta är deras storsäljare!!!
MMMMM++++
 
1 Lina Ivarsson:

skriven

Jag är så glad över att du gillar våra produkter! Och tacksam över dina fina omdömen. Det ligger verkligen stor tanke bakom varje ingrediens, formula och nyans så det är jättekul att Palina blivit så omtyckt. Med nära 80 återförsäljare (salonger), så har Palina blivit Sveriges ledande professionella makeup-märke på bara 2 år. Det är tack vare kvalitén, då vi inte haft samma PR-budget som många andra märken. Tack för att du tog dig tid att prova och utvärdera Palina! Stor kram, Lina/VD och grundare av Palina

Kommentera här: