Love at first sight

 

Too Faced Sweet Indulgences

En riktig konfekt i denna kollektionen som är designad med de mest exklusiva måste-ha-produkter i ett vackert, rosa och guldigt skrin som tar dig från dagtid till date-tid på ett par minuter. Njutning och lyx har aldrig varit så sött!

Sweet Indulgences innehåller:
Jag älskar denna palette som redan blivit min favorit!!
Kvaliten på produkt är fantastisk och möjligheterna oändliga!
En makeup älskares dröm.
Sedan kan vi ju bara titta på den om det är så, Too Faced gör det ALLTID!
Förpackningar du aldrig vill slänga och som pryder alla flickors smink hörna =)
 
Du får väldigt mycket för pengarna i denna palett och det ända minus som finns är borsten, den är helt ok men inte wow. I övrigt är hela paletten en stort WOW
 
Fem stora 
MMMMM
 
 
 
 

Evian Brumisateur Facial Spray

Evian är känt för sitt rena vatten och denna ansiktsspray är inget undantag! Ett rent vattenspray från Alperna för att fräscha upp din hy eller fixera ditt smink. Med dess unika mineralbalans och naturliga pH-värde gör att den är den perfekta uppfräscharen för alla hudtyper.

Berikad med miljoner små mikrodroppar som är absorberande och mjukgör törstig hud. Använd på stranden eller på kontoret för att fräscha upp och kyla ner, eller efter att du applicerat foundation för att se till så att den stannar där den ska hela dagen.

 

Den första ansikts mist som tagit första plats på mitt smink bord sedan jag började med M.A.C Fix +

 

Det jag älskar med denna produkt är att det verkligen är en skön mist INTE en dush av face spray!

Jag använder den innan fukt creme och primer och efter makeup för att fixera makeupen.

Den är så skön på huden och den håller sminket på plats.

Den tar bort den över pudrade känslan man kan få ibland då man pudrat för mycket, den jämnar ut resultatet av bronzer och rouge och är bara så bra!

Priset är löjligt bra !!

 

MMMMM+

 

Evian Brumisateur Facial Spray

 

 

Too Faced Sweethearts Blush

Denna underbara, sockersöta hjärtformade rouge gör dina kinder otroligt vackra! Rougen är speciellt utformad för att det ska vara så enkelt som möjligt att skapa en fantastisk look, utan krångel. Det är rougens svar på "den lilla svarta" - enkelt men väldigt snyggt!

Välj mellan tre skimrande vackra nyanser i en supersöt hjärtformad ask för att skapa en romantisk, vacker look. Använd nyanserna var för sig eller blanda alla tillsammans för att framhäva dina kindben på bästa sätt. Resultatet kommer blir fantastiskt, romantiskt och oemotståndligt!

Jätte fin som highlight eller över ditt rouge, ger så fin lyster!!

 

 

 www.eleven.se

 

 
 

Kommentera här: