Nytt från No7Experterna på No7 förstår att ett inre självförtroende och välmående förstärks av att ha vacker, strålande och ung hy kring ögonen. Därför lanseras nu No7 Youthful Eye Serum, No7s första ögonprodukt som är kliniskt bevisad att på 4 veckor förbättra de 5 största tecknen på åldrande kring ögonen: linjer, rynkor, förlorad elasticitet, mörka ringar och svullnad.
 
No7 Youthful Eye Serum är en allt-i-ett formula som arbetar både kort- och långsiktigt för att ge ordentliga resultat. Huden slätas ut, återupplivas och fräschas upp direkt tack vare den unika blandningen av hyaluronsyra, Vitamin C och mjukt formade små sfärer. Serumet innehåller även en sammansättning av Vitamin A, cassava och anti-ageing peptider som arbetar tillsammans för att reducera rynkor, förbättra hudens fasthet och förminska mörka ringar och svullnad på bara 4 veckor.
 
No7 har arbetat ihop med Dr Mike Bell, Boots vetenskapliga hudvårdsrådgivare, för att utveckla en kraftfull ögonprodukt som bevisat förbättrar området kring ögonen. Dr Mike Bell säger: ”När vi blir äldre minskar en del av hudens komponenter såsom kollagen och fibrillin vilket leder till nedsatt styrka, elasticitet och volym. Huden kring ögonen är den tunnaste och det innebär att den snabbare visar fysiska ålderstecken än någon annan del av kroppen. Det nya No7 Youthful Eye Serum innehåller en blandning av anti-ageing ingredienser som övertid bidrar till återhämtningen av dessa strukturala element som arbetar för att huden ska se yngre ut”.


För bästa resultat applicera No7 Youthful Eye Serum morgon och kväll genom att mjukt massera in serumet kring ögonen och varsamt släta ut konturerna. Använd serumet som en del av din dagliga rutin innan du applicerar ögonkräm eller för sig självt.

 No7 Youthful Eye Serum finns att köpa på Apotek Hjärtat för 210kr


Kommentera här: